Regan Knockaert

Regan werkt sinds 2000 als coach, trainer en mediator.  Sinds het begin van zijn carrière heeft hij via Mensura een ruime ervaring kunnen opdoen met thema's als stress, veerkracht & burnout, conflictbemiddeling en omgaan met verandering. In dialoog gaan staat centraal in zijn werk.  Hij vult z'n basisopleiding in psychologie aan met een Master NLP en Do-In Yoga.  Hij is tevens gecertificeerd in Prosci-Adkar Change Practitioner, Agile Coaching (ICP-ACC), Agile Team Facilitator (ICP-ATF), Enterprise Agile Coach (ICP-CAT & ICP-ENT), hartcoherentie, mediation, Transformational Presence Leadership & Coaching (TPLC) en Ontwikkelingsgerichte Coaching van Perfectionisme (OCP).  In z'n vrije tijd gaat hij vaak fietsen en doet hij Do-In Yoga.  Regan werkt in het Nederlands en Engels.

Vanessa Heytens

Vanessa werkt sinds 2004 als coach, trainer & facilitator. Haar focus ligt op de ontwikkeling van het menselijk potentieel in organisaties.  Haar interventies kenmerken zich door een interactieve aanpak, die voor een diepgaand begrip zorgen van het functioneren van individu en teams. De nadruk wordt gelegd op de eigen kracht: het eigen persoonlijk leiderschap als katalysator.  De thema’s: communicatie, leiderschap en teamdynamieken zijn een rode draad in haar loopbaan.  Ze heeft haar opleiding in bedrijfscommunicatie aangevuld met een Master in NLP, familie- en organisatieopstellingen, ontwikkelingsgericht coachen, corporate coaching, intervisiecoaching, bewegingsleer en DO IN (Taoïstische yoga). Zij is eveneens gecertificeerd in Metaprofielanalyse (MPA) en ICF – PCC gecertificeerd.  Zij is gepassioneerd door de Oosterse filosofie en evolutionair leiderschap.  In haar vrije tijd vind je haar terug in haar keuken of op de yogamat, waar ze haar leidende principes in praktijk brengt.  Vanessa werkt in het Nederlands, Frans en Engels.

De menselijke kant van veranderen

© Renespartners 2023 | Privacy & Disclaimer | With    by Plenso

Wij maken gebruik van cookies

De website van Renespartners maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie