Vanessa Heytens

Vanessa werkt sinds 2004 als coach, trainer & facilitator. Haar focus ligt op de ontwikkeling van het menselijk potentieel in organisaties.  Haar interventies kenmerken zich door een interactieve aanpak, die voor een diepgaand begrip zorgen van het functioneren van individu en teams. De nadruk wordt gelegd op de eigen kracht: het eigen persoonlijk leiderschap als katalysator.  De thema’s: communicatie, leiderschap en teamdynamieken zijn een rode draad in haar loopbaan.  Ze heeft haar opleiding in bedrijfscommunicatie aangevuld met een Master in NLP, familie- en organisatieopstellingen, ontwikkelingsgericht coachen, corporate coaching, intervisiecoaching, bewegingsleer en DO IN (Taoïstische yoga). Zij is eveneens gecertificeerd in Metaprofielanalyse (MPA) en ICF – PCC gecertificeerd.  Zij is gepassioneerd door de Oosterse filosofie en evolutionair leiderschap.  In haar vrije tijd vind je haar terug in haar keuken of op de yogamat, waar ze haar leidende principes in praktijk brengt.  Vanessa werkt in het Nederlands, Frans en Engels.

Regan Knockaert

Regan werkt sinds 2000 als coach, trainer en mediator.  Sinds het begin van zijn carrière heeft hij via Mensura een ruime ervaring kunnen opdoen met thema's als stress, veerkracht & burnout, conflictbemiddeling en omgaan met verandering. In dialoog gaan staat centraal in zijn werk.  Hij vult z'n basisopleiding in psychologie aan met een Master NLP en Do-In Yoga.  Hij is tevens gecertificeerd in Prosci-Adkar Change Practitioner, Agile Coaching (ICP-ACC), Agile Team Facilitator (ICP-ATF), Enterprise Agile Coach (ICP-CAT & ICP-ENT), hartcoherentie, mediation, Transformational Presence Leadership & Coaching (TPLC) .  In z'n vrije tijd gaat hij vaak fietsen en doet hij Do-In Yoga.  Regan werkt in het Nederlands en Engels.

Laura Du Bois

Laura werkt sinds 2020 als coach, trainer & facilitator. Haar focus ligt op het verruimen van welzijn en draagkracht van individuen, zowel binnen organisaties als in een individuele setting. Haar aanpak is steeds interactief en ervaringsgericht, zodat de inhoud van de training een weten in plaats van een kennen wordt. Dit draagt bij aan meer welzijn binnen teams en zo ook aan een vlottere werking binnen organisaties. De nadruk ligt steeds op de mogelijkheden binnen het individu en de hulpbronnen die reeds aanwezig zijn verder te versterken. 

Na een onderwijsopleiding besloot Laura zich verder te verdiepen in haar grootste passie, nl. alles wat mens-zijn en ontwikkeling is. Ondertussen mocht ze genieten van heel wat opleidingen zoals: 4-jarige opleiding lichaams- en ervaringsgerichte coaching, postgraduaat lichaamsgerichte psychotherapie, levensluchtig: ademwerk, polyvagale theorie in dans- en bewegingstherapie, interne opleidingen rond burn-out preventie en stresshantering, voice-dialogue, traumasensitief werken ... In haar vrije tijd kun je Laura vooral terugvinden in de natuur of in het water, waar ze graag krachten opdoet om steeds even gepassioneerd met mensen te werken. Laura werkt vlot in het Nederlands en in het Engels. 

Frédéric Thys

Frédéric werkt sinds 2014 als trainer, coach, facilitator en bemiddelaar. Zijn focus ligt op de ontwikkeling van mensen en organisaties voor een beter functioneren. Hij luistert naar teamleden om met hen de dynamiek te ontcijferen die tot disfuncties leidt en ze te veranderen voor een verbetering van het systeem. Hij zet zich in om mensen te helpen zichzelf te transformeren door elkaar beter te leren kennen, beter te communiceren (positieve confrontatie en luisteren) en hun plek beter in te nemen (assertiviteit). Het ontwikkelt individuele verantwoordelijkheid en autonomie in dienst van het systeem (uit de zandbak komen).
Welzijn op het werk als efficiëntietool!
Hij herstelt vertrouwen waar het verzwakt is om te durven spreken en horen.
Met een geloof in het vermogen van mensen om te evolueren, groeien, verbeteren, nemen ze deel aan vele (ver)zoeningen van mensen of teams om een ​​gezonde werkrelatie weer op te bouwen.
In de overtuiging dat preventie meer loont dan kost, moedigt hij cliënten aan om te investeren in communicatie- en assertiviteitsprogramma's om te voorkomen dat groepen en individuen moeten worden 'gerepareerd' na storingen en de zeer kostbare gevolgen daarvan.

Chantal De Werd

Chantal werkt sinds 2016 als coach, trainer, facilitator en bedrijfs- en familie opsteller.  Ze kijkt met een systemische bril naar 'de mens achter het masker' en laat haar coachees zich weer verbinden met wie ze werkelijk zijn.

Het is altijd weer verwonderlijk hoe één woord, één gebaar of één inzicht opeens alles in beweging kan zetten, verbinden en het weer laat stromen. Kijken waar de ingang zit naar die beweging vindt zij een enorm dankbare en bijzondere kant van het systemische werk.

In de afgelopen 25 jaar heeft zij bijgedragen vanuit verschillende leidinggevende, HR en commerciële posities binnen het hotelwezen, de logistiek en medical devices. Elke organisatie heeft systemische intelligentie, maar elke organisatie heeft zijn eigen manieren om het te ontdekken. Ik vind het telkens weer een uitdaging om die puzzel te ontrafelen. 

Opleidingen, workshops en coaching geeft zij zowel in het Nederlands, als in het Engels.

De menselijke kant van veranderen

© Renespartners 2024 | Privacy & Disclaimer | With    by Plenso

Wij maken gebruik van cookies

De website van Renespartners maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie